Aeres Hogeschool Wageningen

Welkom bij Aeres Hogeschool Wageningen! Een faculteit die midden in het werkveld staat en zich richt op het vergroten van de leerkracht van mensen en organisaties. En dat allemaal geïnspireerd door de natuur, wij snappen wel dat uw zoon of dochter deze keuze heeft gemaakt.

Maar wij kunnen ons voorstellen dat u als ouder wilt weten waar uw kind terecht komt, hoe de toekomst er voor hem of haar uit gaat zien en wat bijvoorbeeld de studiekosten zijn. Op deze pagina geven we u een zo goed mogelijk overzicht van alle informatie die u nodig heeft. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met onze decaan René Voets.

Persoonlijke begeleiding

Aeres Hogeschool heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Door de kleinschaligheid van de faculteiten is er goed contact tussen studenten en docenten. Alle studenten krijgen een mentor of een studiebegeleider toegewezen waar ze met hun vragen terecht kunnen. Ook zijn er vertrouwenspersonen aanwezig waar studenten terecht kunnen wanneer zij bijvoorbeeld kampen met persoonlijke problemen of bijzondere omstandigheden.

Studeren in Wageningen

Studenten in zitzak

Gaat uw zoon of dochter studeren in Wageningen dan kan hij of zij zich bijvoorbeeld aanmelden bij een studentenvereniging of sportclub. Met de vele activiteiten die georganiseerd worden hoeft uw zoon of dochter zich niet te vervelen.

Wat kost een opleiding?

Student luistert naar docent

Als uw zoon of dochter gaat studeren, brengt dit verschillende kosten met zich mee. Zo betaalt u voor de opleiding, maar ook bijvoorbeeld voor studieboeken. Hieronder vindt u meer informatie over de kosten van een opleiding.

Wonen in Wageningen

Studenten buiten picknicktafel

Wonen in de stad waar je gaat studeren, dat is leuk en leerzaam! In Wageningen en is het eenvoudig om (studenten)huisvesting te vinden.