gebouw

Welkom bij Aeres Hogeschool Dronten! Een faculteit die zich richt op ondernemen, bedrijf, dier & voedsel. Wij zijn al 60 jaar dé plek voor studenten die hun passie willen volgen voor dier, food of plant of die ondernemer willen worden. Studies die zich richten op ondernemerschap en duurzame bedrijfsontwikkelingen op een hogeschool met eigen praktijkfaciliteiten, wij snappen wel dat uw zoon of dochter deze keuze heeft gemaakt.

Maar wij kunnen ons voorstellen dat u als ouder wilt weten waar uw kind terecht komt, hoe de toekomst er voor hem of haar uit gaat zien en wat bijvoorbeeld de studiekosten zijn. Op deze pagina geven we u een zo goed mogelijk overzicht van alle informatie die u nodig heeft. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met onze decaan Dirk de Groot.

Persoonlijke begeleiding

Aeres Hogeschool heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Door de kleinschaligheid van de faculteiten is er goed contact tussen studenten en docenten. Alle studenten krijgen een mentor of een studiebegeleider toegewezen waar ze met hun vragen terecht kunnen. Ook zijn er vertrouwenspersonen aanwezig waar studenten terecht kunnen wanneer zij bijvoorbeeld kampen met persoonlijke problemen of bijzondere omstandigheden.

Studeren in Dronten

Studenten Aeres Hogeschool Dronten

Gaat uw zoon of dochter studeren in Dronten dan kan hij of zij wonen op onze campus en zich aanmelden bij een studentenvereniging. Met de vele activiteiten die georganiseerd worden hoeft uw zoon of dochter zich niet te vervelen.

Wat kost een opleiding?

studenten en docent in overleg dronten

Als uw zoon of dochter gaat studeren, brengt dit verschillende kosten met zich mee. Zo betaalt u voor de opleiding, maar ook bijvoorbeeld voor studieboeken. Hieronder vindt u meer informatie over de kosten van een opleiding.

Wonen in Dronten

Studenten campus studentenhuisvesting Aeres Hogeschool Dronten

Wonen in de stad waar je gaat studeren, dat is leuk en leerzaam! In Dronten en omgeving is het eenvoudig om (studenten)huisvesting te vinden. Dit kan op de campus of in een huis in Dronten zelf.