Nieuwbouw Almere gebouw

Welkom bij Aeres Hogeschool Almere! Een faculteit die zich richt op Food, Nature & Urban Green. Hoe houden we groeiende steden wereldwijd leefbaar? Dat is een belangrijke vraag binnen onze faculteit en onze studies. Toekomstgerichte studies, gegeven in het groenste hogeschoolgebouw van Nederland, wij snappen wel dat uw zoon of dochter deze keuze heeft gemaakt.

Maar wij kunnen ons voorstellen dat u als ouder wilt weten waar uw kind terecht komt, hoe de toekomst er voor hem of haar uit gaat zien en wat bijvoorbeeld de studiekosten zijn. Op deze pagina geven we u een zo goed mogelijk overzicht van alle informatie die u nodig heeft. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met onze decaan Lilly van Geest

Persoonlijke begeleiding

Aeres Hogeschool heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Door de kleinschaligheid van de faculteiten is er goed contact tussen studenten en docenten. Alle studenten krijgen een mentor of een studiebegeleider toegewezen waar ze met hun vragen terecht kunnen. Ook zijn er vertrouwenspersonen aanwezig waar studenten terecht kunnen wanneer zij bijvoorbeeld kampen met persoonlijke problemen of bijzondere omstandigheden.

Studeren in Almere

Aeres Hogeschool Almere

Almere is misschien geen typische studentenstad, maar heeft veel te bieden! Ontdek de uitgaansgelegenheden, winkels en de gezellige studentenwoningen.

Wat kost een opleiding?

Student Aeres Hogeschool Almere

Als uw zoon of dochter gaat studeren, brengt dit verschillende kosten met zich mee. Zo betaalt u voor de opleiding, maar ook bijvoorbeeld voor studieboeken. Hieronder vindt u meer informatie over de kosten van een opleiding.

Wonen in Almere

Student Aeres Hogeschool Almere

In Almere kun je als student op kamers wonen. Gezellig met een paar huisgenoten of in een zelfstandige woning!