Studenten agrotechniek Aeres Hogeschool Dronten

Is techniek helemaal jouw hobby? Vind je het interessant om de ontwikkelingen van nieuwe technieken (bijvoorbeeld GPS) op de voet te volgen? Wil je andere interesseren voor jouw vakgebied door jouw kennis te delen? Dan zijn de studies binnen dit interessegebied iets voor jou. Hieronder vallen de volgende studies:

Bachelor

 • Droge zomers, overstromingen, gevolgen van natuurrampen, biodiversiteitsverlies en alle bijkomende maatschappelijke problemen. Hoe houden we de wereld leefbaar? Met jouw liefde voor natuur, aardrijkskunde en ICT kun jij hieraan een bijdrage leveren. Duurzaamheid en klimaat staan centraal tijdens deze studie. Wil jij werken aan thema's als verdroging, erosie, water- en bodemkwaliteit, een duurzaam voedselsysteem en klimaatverandering? Dan is de studie Aarde & Klimaat echt iets voor jou!

  Lees meer over Aarde & Klimaat

 • Is techniek helemaal jouw ding? Wil je bedrijfskunde combineren met techniek en de agrarische sector? Als precisielandbouw en nieuwe technieken & ontwikkelingen jou interesseren, dan past de hbo-studie Agrotechniek & management goed bij jou! Met de kennis en ervaring die je tijdens deze studie op doet kan jij straks aan de slag bij een fabrikant van landbouwmachines, word je leiddinggevende bij een loonbedrijf of zet je jouw eigen bedrijf op.

  Lees meer over Agrotechniek & management

 • Jij houdt je graag bezig met technische ontwikkelingen in de agrarische sector. Daarnaast wil jij deze technische kennis ook toegankelijk maken voor anderen, binnen en buiten de sector. Na het afronden van de studie Agrotechniek kun je alle kanten op; van leraar Groen op het vmbo of docent loonwerk op het mbo tot journalist bij een vakblad of productspecialist bij een importeur van landbouwmachines.

  Lees meer over Docent en kennismanager Agrotechniek

 • Je duikt met deze opleiding in de werelden van ontwerpen van multimedia design en 2d en 3d producten, eventmarketing en het verkopen van producten. Je leert hoe je die kennis kunt gebruiken om een nieuwe generatie vakmensen op te leiden, die nieuwsgierig blijft in een gebied dat zo snel verandert. Dit kan bijvoorbeeld als docent op het vmbo of mbo, maar ook als adviseur in het bedrijfsleven.

  Lees meer over Docent en kennismanager Dienstverlening en Producten

 • Ben je geïnteresseerd in de werking van Google Maps? Wil je steden in 3D bouwen of leren hoe je serious gaming inzet om de impact van klimaatverandering te laten zien? Kies voor de hbo-studie Geo media & design. Combineer toegepaste aardrijkskunde, nieuwe media en vormgeven in één studie. Er is veel vraag naar mensen met deze kennis en kunde!

  Lees meer over Geo media & design

Cover B VT Docent Dienstverlening en Producten
Drone boven akker
Student app telefoon fiets stad Aeres Hogeschool Almere
Student Agrotechniek Aeres Hogeschool Dronten
DenP_Vormgeven3