Studenten agrotechniek Aeres Hogeschool Dronten

Is techniek helemaal jouw hobby? Vind je het interessant om de ontwikkelingen van nieuwe technieken (bijvoorbeeld GPS) op de voet te volgen? Wil je andere interesseren voor jouw vakgebied door jouw kennis te delen? Dan zijn de studies binnen dit interessegebied iets voor jou. Hieronder vallen de volgende studies:

Bachelor

 • Is techniek helemaal jouw ding? Wil je bedrijfskunde combineren met techniek en de agrarische sector? Als precisielandbouw en nieuwe technieken & ontwikkelingen jou interesseren, dan past de hbo-studie Agrotechniek & management goed bij jou! Met de kennis en ervaring die je tijdens deze studie op doet kan jij straks aan de slag bij een fabrikant van landbouwmachines, word je leiddinggevende bij een loonbedrijf of zet je jouw eigen bedrijf op.

  Lees meer over Agrotechniek & management

 • Het land bewerken met een landbouwmachine of de grond voeden met bemesters. Technieken die jou boeien. In deze studie leer je de technische kant van de agrarische sector en je leert anderen te interesseren voor jouw vakgebied door jouw kennis te delen. Zo combineer je agrarische techniek en jouw enthousiasme in bijvoorbeeld functies als docent, praktijkopleider of adviseur.

  Lees meer over Docent en kennismanager Agrotechniek

 • Je hebt interesse in eventmanagement, productinnovatie, marketing en multimedia design en werkt graag met mensen. In deze studie richt je je op het verkopen van producten, het organiseren van activiteiten en het ontwerpen van o.a. 2D- en 3D-producten. En je leert hoe je vakkennis op een duidelijke en creatieve manier kunt delen met anderen. Een prima voorbereiding op een baan als docent in het beroepsonderwijs of in het bedrijfsleven.

  Lees meer over Docent en kennismanager Dienstverlening en Producten

 • Ben je geïnteresseerd in de werking van Google Maps? Wil je steden in 3D bouwen of leren hoe je serious gaming inzet om de impact van klimaatverandering te laten zien? Kies voor de hbo-studie Geo media & design. Combineer toegepaste aardrijkskunde, nieuwe media en vormgeven in één studie. Er is veel vraag naar mensen met deze kennis en kunde!

  Lees meer over Geo media & design

Cover B VT Docent Dienstverlening en Producten
Drone boven akker
Student app telefoon fiets stad Aeres Hogeschool Almere
Student Agrotechniek Aeres Hogeschool Dronten
DenP_Vormgeven3