Header themadag

Themadag Wageningen: trends, innovatie & technologie

Wil jij met robot Pepper op de foto? Ben jij benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de bloemensector? Proeven van een innovatief eetschilderij of een drone besturen? En nog veel meer weten op het gebied van trends, innovatie en technologie? Kom dan naar de themadag van Aeres Hogeschool Wageningen op donderdag 18 april.

We hebben een fantastisch programma samengesteld van diverse workshops waarin wordt ingegaan op het thema ‘Trends, innovatie en technologie’. We sluiten af met een culinaire Life Performance: het eetschilderij. Dit wordt verzorgd door niemand minder dan Angelique Schmeinck, Meesterkok en culinair avonturier i.s.m. met onze studenten.

Meld je van te voren aan!

Iedereen is welkom, zowel onze studenten en medewerkers als ook andere geïnteresseerden. De toegang is gratis. Op de dag zelf beslis je aan welke workshop je wilt deelnemen.

Eetschilderij topshot
Angelique Schmeinck
Eetschilderij

12.30 - 13.00 uur Inloop

13.00 - 14.00 uur RobotXperience Tom Ederveen en Helma Lensen: Expert robot in het onderwijs & zorg

14.00 - 17.00 uur Workshops en activiteiten

• Wat kan je met een drone in de klas?
  • Samenwerking met WUR: van bio-wapendetectie naar erfelijke afwijkingen bij paarden
  • Foodprint design: eten printen met 3D
  • Coffee matters: trends, innovatie & technologie in de koffiebranche
  • Mixed Reality Learning Experience