Deeltijdopleidingen bij Aeres Hogeschool

Haal meer uit uw carrière en kies voor een deeltijdstudie bij Aeres Hogeschool. Aeres Hogeschool heeft drie faculteiten: Almere, Dronten en Wageningen. De faculteiten Dronten en Wageningen bieden deeltijdonderwijs aan. Onze opleidingen vallen binnen de domeinen agrarisch, educatief en consumptief hoger onderwijs. Wij dagen professionals uit om zich voortdurend verder te ontwikkelen met oog voor een duurzame toekomst, in binnen- en buitenland.

Waarom weer studeren?

De maatschappij verandert continu, maar verandert u mee? Door tijdens uw hele carrière te blijven leren, ontwikkelt u zich en blijft u op de hoogte van de laatste kennis en trends. Blijven leren doet u omdat u zich bijvoorbeeld wilt professionaliseren in uw huidige functie, wilt doorgroeien naar een hogere functie, uw kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten of op zoek bent naar een persoonlijke uitdaging. Het doel maakt niet uit, er is altijd een passend aanbod in opleidingen, cursussen en leergangen die u naast uw baan kunt volgen.

Faculteit Dronten

Aeres Hogeschool Dronten biedt studies gericht op bedrijfskunde, dier, voedsel en groene ruimte. De focus ligt op professionalisering in de agribusiness; we helpen u graag met uw kennis en vaardigheden voor functies als manager, adviseur, consultant of ondernemer. Ons doel is om gedreven professionals af te leveren die klaar zijn om zich nationaal en internationaal te kunnen bewijzen.

>>> Naar alle deeltijdopleidingen van de faculteit Dronten
>>> Naar veelgestelde vragen en studentervaringen

Faculteit Wageningen

Aeres Hogeschool Wageningen richt zich op duurzaam leren en ontwikkelen van (toekomstige) professionals en organisaties. Dit is verwerkt in alle opleidingen, het onderzoek, de nascholingen en deskundigheidsbevordering. We leiden innovatieve docenten en kennismanagers op voor het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven in de groene sector en in de sector voeding, horeca en consumptieve techniek. Ook bieden wij de master Leren en Innoveren. Wij zijn de grootste docentopleider voor beroepsgerichte vakken in Nederland en staan middenin de (onderwijs-)praktijk.

>>> Naar alle deeltijdopleidingen van de faculteit Wageningen
>>> Naar veelgestelde vragen en studentervaringen

Waarom kiezen voor Aeres Hogeschool?

Door te studeren bij Aeres Hogeschool haalt u meer uit uw mogelijkheden:

  • In een deeltijdstudie gaat u aan de slag met ervaringen die u en uw medestudenten uit de praktijk meebrengen. Samen werkt u aan en overlegt u over theorie en praktijkvoorbeelden. 
    Docenten begeleiden u tijdens uw opleiding en laten u kennis maken met andere inzichten.
  • Het docententeam binnen de hogeschool beschikt over veel (praktijk-)ervaring, iedere docent heeft zijn/haar eigen specialiteit en kwaliteit. Dit maakt dat u met al uw vragen tijdens de opleiding terecht kunt. Docenten helpen u graag bij uw ontwikkeling.
  • Onze lectoren, docent-onderzoekers en studenten voeren samen met partners uit het onderwijs, bedrijfsleven en overheden praktijkgericht onderzoek uit. Daarmee willen we niet alleen de praktijk van ons onderwijs verder ontwikkelen, maar ook het werkveld. Nu en in de toekomst.
  • Het netwerk van de hogeschool is groot en breed. Onze relaties werken vaak al jaren met ons samen en waarderen ons en onze diploma’s. Als student wordt u onderdeel van dit netwerk door uw stages en onderzoeksopdrachten. Hier profiteert u ook na uw opleiding van.

Vind jouw studie

Interessegebied
Niveau
Vorm
Faculteit