Reünie Diergezondheid en management

Reünie Diergezondheid & Management (Dier- en gezondheidszorg)

Date -

Hé oud-student of oud-collega! Wat leuk dat je interesse hebt in de reünie van de opleiding Dier- en gezondheidszorg / Diergezondheid & Management! Op deze pagina vind je het programma en kun je je aanmelden voor de reünie.

Programma en aanmelden

15.00 uur - Bedrijvenmarkt
16.00 uur - Lezing
17.00 uur - Netwerkborrel
18.00 uur - Reünie

Deze middag begint met een bedrijvenmarkt waar bedrijven zich kunnen presenteren aan (oud) studenten dgm. Daarna is er voor alle aanwezigen een onwijs toffe spreker die jullie zal prikkelen en inspireren gevolgd door een netwerkborrel. Aansluitend vindt dan de reünie plaats inclusief diner en borrel, speciaal voor alle oud-studenten en oud-collega's. Tijd om elkaar weer te treffen en netwerken.

We zouden het leuk vinden dat je vanaf 15.00 je huidige werkgever komt presenteren op de bedrijvenmarkt om zo onze huidige studenten kennis te laten maken met de sector. Een moment om ze kennis te laten maken met het bedrijf voor een mogelijke stageplek of als opdrachtgever voor de diverse opdrachten die de studenten moeten gaan uitvoeren tijdens hun studie.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de reünie.