Aeres Hogeschool Wageningen

Aeres Hogeschool heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Door de kleinschaligheid van de faculteiten is er goed contact tussen studenten en docenten. Alle studenten krijgen een mentor of een studiebegeleider toegewezen waar ze met hun vragen terecht kunnen. Ook zijn er vertrouwenspersonen aanwezig waar studenten terecht kunnen wanneer zij bijvoorbeeld kampen met persoonlijke problemen of bijzondere omstandigheden.

Aeres Hogeschool Almere

dakterras studenten

Denk jij erover na om een studie te gaan volgen bij Aeres Hogeschool Almere of volg je hier al een studie en ben je benieuwd waarvoor je bij ons terecht kunt op het gebied van studentbegeleiding? Klik dan op onderstaande button en lees verder.

Aeres Hogeschool Dronten

Aeres Hogeschool Dronten

Denk jij erover na om een studie te gaan volgen bij Aeres Hogeschool Dronten of volg je hier al een studie en ben je benieuwd waarvoor je bij ons terecht kunt op het gebied van studentbegeleiding? Klik dan op onderstaande button en lees verder.

Aeres Hogeschool Wageningen

Aeres Hogeschool Wageningen

Denk jij erover na om een studie te gaan volgen bij Aeres Hogeschool Wageningen of volg je hier al een studie en ben je benieuwd waarvoor je bij ons terecht kunt op het gebied van studentbegeleiding? Klik dan op onderstaande button en lees verder.