Interessegebied

Niveau

Vorm

Faculteit

25 Gevonden opleidingen Reset filters

Bedrijfskunde & agribusiness

Dronten, Bachelor, Deeltijd, 4 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Wilt u als bedrijfskundige aan het werk? Hebt u nog niet het gevraagde kennisniveau of wilt u doorstromen naar een hogere functie? Tijdens een deeltijdstudie Bedrijfskunde verdiept u zich in bedrijfskundige vraagstukken en de organisatie en marktomgeving van bedrijven.

Dier- en veehouderij

Dronten, Bachelor, Deeltijd, 4 jaar, Dier en Veehouderij

De deeltijdstudie Dier- en veehouderij is bedoeld voor mensen met praktijkervaring die willen doorgroeien en zich verder willen ontwikkelen.

Docent en kennismanager Bloemsierkunst

Wageningen, Bachelor, Deeltijd, 4 jaar, Educatie & kennismanagement groene sector

U bent al werkzaam in de bloemsierkunst, als stylist of ondernemer. Nu bent u toe aan de volgende uitdaging, bijvoorbeeld een carrière in het onderwijs. Deze lerarenopleiding biedt u de kans om uw vakkennis te leren delen met toekomstige professionals.

Master Leren en Innoveren

Wageningen, Master, Deeltijd, 2 jaar, Leren en Innoveren

De master Leren en Innoveren leidt je op tot een onderzoekende innovator van leren. Een professional die het maximale uit zijn innovatie-ambitie, het eigen leren en de organisatie weet te halen.

Agrotechniek & management

Dronten, Associate degree, Deeltijd, 2 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Is techniek helemaal jouw ding? Wil je bedrijfskunde combineren met techniek en de agrarische sector? Ben je al werkzaam binnen de mechanisatiebranche en wil of kun jij daardoor geen 4 jarige hbo-opleiding volgen maar wil je wel doorstuderen? Dan is de tweejarige deeltijdstudie Agrotechniek & management een goede keuze!

Docent en kennismanager consumptieve techniek

Wageningen, Bachelor, Deeltijd, 4 jaar, Lerarenopleiding 2e graad Consumptieve Techniek I en II

U bent al werkzaam in de wereld van horeca of bakkerij en heeft al veel kennis opgedaan. Heeft u al eens gedacht aan lesgeven in uw vak? Met deze lerarenopleiding specialiseert u zich in het overbrengen van uw vakkennis aan toekomstige professionals in de branche.

Bloemsierkunst

Wageningen, Associate degree, Deeltijd, 2 jaar, Ad Bloemsierkunst

Wilt u zich binnen de branche profileren als vakkundig bloemist en gesprekspartner met visie? De Ad Bloemsierkunst richt zich op het ontwikkelen van de ‘betere bloemist van de toekomst’: krachtige ondernemers die excellent kunnen communiceren en op hbo-niveau weten te managen.

Verkort traject voor mensen met een hao-diploma

Wageningen, Bachelor, Deeltijd, 1,5 jaar, Educatie & kennismanagement groene sector

U heeft al een groen hbo- of wo-diploma behaald en wilt nu uw vakkennis delen en jongeren leren over het belang van uw vak. Met dit verkorte deeltijdtraject van anderhalf jaar wordt u docent in het groene beroepsonderwijs.

Management, beleid & buitenruimte

Dronten, Associate degree, Deeltijd, 2 jaar, Bedrijfskunde en Agribusiness

Wilt u uw kennis vergroten en een leidinggevende functie binnen de buitenruimte sector bekleden? Bent u binnen deze sector werkzaam en wilt u zich verder ontwikkelen? Kies dan voor de tweejarige studie Management, beleid & buitenruimte. Hiermee kunt u uw bedrijfskundige- en managementvaardigheden ontwikkelen.

Tuin- en akkerbouw

Dronten, Bachelor, Deeltijd, 4 jaar, Tuin en Akkerbouw

Het werkveld zit met een grote vraag naar afgestudeerde hbo’ers op het gebied van tuinbouw en akkerbouw. De deeltijdstudie Tuin- en akkerbouw is bedoeld voor mensen met praktijkervaring die willen doorgroeien en zich verder willen ontwikkelen.