Bachelor voltijd studie Voeding en gezond leven Aeres Hogeschool Almere

Jaar 4 is vrij in te richten, maar bevat in ieder geval 30 ECTS aan keuzeminoren, een bedrijfsopdracht en een afstudeerwerkstuk. Dit mag je zelf inplannen, in overleg met je afstudeerdocent. De keuzeminoren kun je op andere hogescholen/universiteiten doen, maar ook bij Aeres Hogeschool hebben wij een groot aanbod aan interessante onderwerpen.

Keuzeminor(en)

Een keuzeminor lijkt veel op de modules die je tijdens je opleiding hebt gevolgd. Het verschil is dat je je keuzeminor ook bij andere hogescholen kunt volgen. Hierbij kun je alle kanten op; je kiest een minor die bij je eigen interesse past en die bij voorkeur aansluit bij het onderwerp van je bedrijfsopdracht of bij de profielmodule uit jaar 3.

Bedrijfsopdracht en afstudeerscriptie

De bedrijfsopdracht en afstudeerscriptie staan samen onder één kopje omdat zij handig aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Wanneer je tijdens je bedrijfsopdracht bijvoorbeeld begint met een literatuurstudie of een onderzoek, dan kun je de hierbij verkregen data verwerken in een afstudeerscriptie. Een bedrijfsopdracht en scriptie kun je doen bij een bedrijf naar keuze.

Ga terug naar de studie-informatie van Voeding & Gezond Leven