Bachelor voltijd studie Tuinbouw en akkerbouw Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij benieuwd naar de studie Tuin- en akkerbouw maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hier vind je meer informatie over onze student van de opleiding Tuin- en akkerbouw die de meeloopdagen verzorgt. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Robin!

Robin Severens

Robin Severens meeloopdag meeloopstudent Tuinbouw en akkerbouw

Ik ben Robin Severens, tweedejaars student Tuinbouw en akkerbouw aan Aeres Hogeschool Dronten. Ik ben 22 jaar en ben woonachtig in Zuid-Limburg. Na mijn mbo-opleiding laboratoriumtechniek ben ik deze opleiding gaan volgen omdat mijn passie bij de akkerbouw ligt. Dit schooljaar hoop ik mijn kennis nog meer uit te breiden, door het volgen van een buitenlandse stage in Canada. Na het voltooien van deze opleiding wil ik graag gaan werken in de agrarische sector. Mijn interesse ligt voornamelijk bij de plantgerichte vakken. Tijdens de meeloopdagen, zal ik jullie een eerste indruk geven van de school. We zullen samen een kijkje nemen in de lessen, zodat je een idee krijgt van de thema’s die binnen de opleiding aan bod komen en de manier waarop je les krijgt. Je maakt nog kennis met onze studenten en docenten, aan wie je al je vragen kunt stellen. Zo kun je bepalen of de opleiding voldoen aan je verwachtingen.

Raymond Sweertman

Raymond Sweertman Tuinbouw en akkerbouw Aeres Hogeschool Dronten

Mijn naam is Raymond Sweertman en ik ben tweedejaars student aan de opleiding tuin- en akkerbouw aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Ondanks er in mijn geval geen sprake is van een agrarisch thuis bedrijf, heb ik altijd interesse in de agrarische sector gehad. Na het afronden van de HAVO was het al heel snel duidelijk dat ik een agrarische opleiding wou gaan volgen. De opleiding gaat door een grote verscheidenheid aan vakken in op diverse aspecten van de agrarische sector. De opleiding tuin- en akkerbouw bied je veel kansen en geeft je veel mogelijkheden.
Wil jij meer weten over de studie, de school of het studentenleven van Dronten? Meld je dan aan voor een meeloop dag en kom de sfeer proeven!