Bachelor voltijd studie International Food Business Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij benieuwd naar de studie International Food Business maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hier vind je meer informatie over onze studenten van de studie International Food Business die de meeloopdagen verzorgen. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Leonie of Patrick!

Leonie Wolters

Leonie Wolters meeloopdag meeloopstudent International Food Business

Mijn naam is Leonie en ik ben 20 jaar. Op dit moment ben ik tweedejaars student International Food Business. Wanneer ik mezelf zou moeten omschrijven in 3 woorden zouden deze woorden leergierig, gedreven en enthousiast zijn. Mijn interesses liggen in zowel het business als creatieve gedeelte van de opleiding, zo geeft deze studie mij veel mogelijkheden voor de toekomst. Vooral uit de marketingvakken haal ik veel energie! Later lijkt het me dan ook leuk om me meer te gaan specialiseren in het commerciële gedeelte van de studie. Deze studie geeft mij meer dan genoeg uitdaging om mezelf te ontwikkelen tot een ‘young professional’ op het gebied van food, business en meer!

Patrick Zandberg

Patrick Zandbergen meeloopdag meeloopstudent International Food Business
Mijn naam is Patrick Zandberg, ik ben 20 jaar oud en een tweedejaars International Food Business student. Zelf woon ik op de campus dicht bij school en ga ik al een jaar met plezier naar deze school. De reden waarom ik voor deze studie heb gekozen, is omdat ik geïnteresseerd ben in food en van jongs af aan al zeg dat ik internationaal bezig wil zijn met werk, dit is voor mij de perfecte combi. Later zou ik graag als inkoper/verkopen willen werken in de Food sector en de wereld willen rondreizen voor mijn werk, of eigen voedingsproducten willen ontwikkelen en deze verkopen binnen Europa. In mijn derde jaar ga ik een jaar studeren in Canada, hier kijk ik erg naar uit en hoop ik mijn Engels te verbeteren en natuurlijk al internationale contacten te maken. Zelf ben ik een enthousiaste student en wil ik graag mijn opleiding promoten aan nieuwe studenten.