Bachelor voltijd studie Hippische bedrijfskunde Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij benieuwd naar de studie Hippische Bedrijfskunde maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hier vind je meer informatie over onze studenten van de studie Hippische Bedrijfskunde die de meeloopdagen verzorgen. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Dieuwke, Karin, Lara of Lieke!

Dieuwke Hoekmeijer

Dieuwke Hoekmeijer meeloopdag meeloopstudenten Hippische bedrijfskunde

Hoi! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in deze opleiding! Ik ben Dieuwke, een tweedejaars student van de studie Hippische Bedrijfskunde. Ik ben 18 jaar, kom uit Lelystad, gek op paarden en alles wat er omheen speelt. Op mijn achtste ben ik begonnen op de manege en ik heb altijd al willen werken in de paardensector. Samen met de bedrijfskundige kant van de studie word je heel breed opgeleid en kan je straks veel verschillende kanten op. Ik heb voor deze studie en school gekozen, omdat ik graag een paardenstudie wilde doen op hbo niveau en in Dronten is er deze mogelijkheid. Dronten zelf is een geweldige stad met heerlijke mensen. Zeker genoeg mogelijkheden om af en toe een feestje te vieren tussen het harde werken door! Ben je benieuwd naar de studie en wil je een keer proeven hoe het er op het hbo aan toe gaat? Meld je dan aan voor een meeloopdag en misschien zie ik je dan!

Karin Sloot

Karin Sloot meeloopdag meeloopstudent Hippische bedrijfskunde

Ik ben Karin Sloot en zit in het tweede jaar van de studie Hippische Bedrijfskunde. Ik kom uit de Achterhoek en ben 20 jaar oud. Van jongs af aan heb ik een passie voor paarden en door de jaren heen werd deze alleen maar groter. Voor mijn opleiding wilde ik graag iets in de richting van bedrijfskunde en ondernemen doen. Toen ik de studie Hippische Bedrijfskunde tegenkwam was de keuze dan ook snel gemaakt. Wat deze studie voor mij leuk maakt, is dat we de bedrijfskunde toepassen op paardenbedrijven waardoor de stof interessanter wordt en je veel inzicht krijgt in de paardensector. Na je studie kan je veel richtingen op binnen de paardensector, maar dankzij de uitgebreide bedrijfskunde kan je ook altijd nog buiten de sector gaan werken. Wil jij meer weten over Hippische Bedrijfskunde? Kom een dag meelopen!

Lara Dörries

Lara Dorries meeloopdag meeloopstudent Hippische bedrijfskunde

Mijn naam is Lara Kristina Dörries, ik ben 20 jaar oud en studeer Hippische Bedrijfskunde. Ik zit in mijn tweede jaar. Ik ben voor mijn studie van Duitsland naar Dronten verhuisd omdat ik de combinatie van bedrijfskunde en de paardensector erg spannend vond. Ik ben heel blij met mijn studie en wil je graag op een meeloopdag de bijzondere sfeer aan de Aeres Hogeschool laten zien. Vorig jaar heb ik al de meeloopdagen voor de Duitse studenten georganiseerd en ik ben blij dat ik dit jaar ook Nederlandse studenten door mijn dagelijkse leven aan de Aeres Hogeschool mag begeleiden. Ik ben van mening dat een meeloopdag je een zeer realistische en persoonlijke indruk geeft van de school en dat het je helpt om de juiste beslissing te nemen over je professionele toekomst.

Ik kijk uit naar je aanmelding voor een meeloopdag!

Lieke Boonstra

Lieke Boonstra meeloopdag meeloopstudent Hippische bedrijfskunde

Ik ben Lieke en zit momenteel in het tweede jaar van de studie Hippische Bedrijfskunde. Ik heb deze studie gekozen met het oog op het eigen paardenbedrijf dat we thuis binnenkort gaan starten. Tijdens de studie leer je allerlei zaken rondom het starten van een eigen bedrijf in de hippische sector. Zelf heb ik twee jaar geleden ook een meeloopdag aan deze school gevolgd. Deze dag heeft me goed geholpen om een beeld te krijgen van de studie, zodoende vind ik het heel leuk om anderen ook te helpen bij een studiekeuze!