Bachelor voltijd studie Geo media en design Aeres Hogeschool Almere

• Natuur en Gezondheid
  • Natuur en Techniek
  • Economie en Maatschappij
  • Cultuur en Maatschappij (met wiskunde a of b)

Vwo met profiel

• Natuur en Gezondheid
  • Natuur en Techniek
  • Economie en Maatschappij
  • Cultuur en Maatschappij (met wiskunde a, b of c)

Mbo-diploma

• Niveau 4

Aanvullende toelatingseisen voor aanvang

Geen wiskunde? Dan is voor alle vooropleidingen (havo, vwo en mbo) de zomercursus verplicht.

• Zomercursus wiskunde (eind juni)

Alle mbo-studenten hebben een intakegesprek met de instroomcoördinator over de toelaatbaarheid. Let op: Meld je aan vóór 1 mei. Ná 1 mei is deelname aan een matchingsbijeenkomst verplicht.

Persoonlijk studieadvies (studiekeuzecheck)

Nadat jij je als student hebt ingeschreven ontvang je via de mail een uitnodiging voor de online studiekeuzecheck. Het is verplicht om deze studiekeuzecheck binnen twee weken in te vullen en terug te sturen. Je krijgt binnen 10 werkdagen na ontvangst van je antwoorden een persoonlijk studieadvies. Is dit studieadvies positief, dan ben je toelaatbaar voor onze studie. Wanneer jouw studieadvies negatief is, krijg je binnen enkele weken een uitnodiging om deel te nemen aan de verplichte extra matchingsdag. Tijdens deze matchingsdag wordt bekeken waarom jouw studieadvies negatief is en of je wel de juiste studiekeuze hebt gemaakt.

Vragen?

Heb je vragen over de instroomeisen? Neem dan contact op met instroomcoördinator Roy Veldhuizen via instroom.hogeschool.almere@aeres.nl.

Inschrijven

Inschrijven kan via Studielink. Via deze link word je doorgestuurd naar de betreffende Studielinkpagina waar je met je DigiD kunt inloggen. Naast aanmelden voor een studie regel je via Studielink ook meteen je inschrijving bij DUO en de aanvraag voor studiefinanciering.

Meer informatie over inschrijven vind je hier.