Financiele dienstverlening agrarisch header

Ben jij benieuwd naar de studie Financiële dienstverlening agrarisch maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hier vind je meer informatie over onze student van de studie Financiële dienstverlening agrarisch die de meeloopdagen verzorgt. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Hanna!

Hanna van der Goot

Mijn naam is Hanna van der Goot en ik kom uit het plaatsje Eelde wat vlak bij Groningen ligt. Voor ik aan deze studie begon heb ik de mbo-opleiding Paardenhouderij gevolgd. Met heel veel plezier koos ik na het behalen van mijn diploma voor de studie Financiële Dienstverlening Agrarisch in Dronten. De lessen en opdrachten die we volgen en maken sluiten allemaal goed aan op de praktijk. Naast dat je druk bent met school, is er ook veel tijd om te socializen. Wil je ervaren hoe is het om student te zijn bij Aeres Hogeschool Dronten en wil je meer leren over deze studie? Geef je dan op voor een meeloopdag. Ik neem je heel graag een dagje mee!