Cover B VT Docent Voeding en Communicatie

Anne, student Docent en Kennismanager voeding en Communicatie “De leerlingen hebben echt mijn hart gestolen”

“Ik vind het prettig dat stages en lessen bij Aeres Hogeschool Wageningen parallel aan elkaar lopen. De opgedane kennis op school kun je meteen uitproberen op de werkplek. Ik geef nu lessen in VAP (verwerking agrarische producten) en natuurkunde. Afwisselender kan niet. Maar de leerlingen hebben echt mijn hart gestolen! Het is moeilijk om een leerling los te laten in zijn leerproces, maar wanneer de leerling vervolgens trots op zichzelf is omdat iets gelukt is, geeft mij dat een geweldig gevoel.”

Harry, ondernemer “Mijn bedrijf moet groeien en dat doe ik graag met aanwas van Aeres Hogeschool Wageningen"

“In mijn werk ben ik met onderwijs bezig in een zakelijke omgeving. Ik zet onderwijs-op-maat in om bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Ik ben ondernemer en daar geniet ik van. Voor deze baan moet je, naast vakkennis, een professionele houding hebben en je visie vertalen naar een concreet plan. Dit heb ik geleerd bij Aeres Hogeschool Wageningen. Je leert je te kijken naar wat je zelf wilt. Dus om niet vanuit het aanbod te kijken, maar vanuit jezelf om zo naar je persoonlijke doel toe te werken. De combinatie van voeding en onderwijs is op de arbeidsmarkt geliefd.”