Bachelor voltijd studie Diergezondheid en management Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij benieuwd naar de studie Diergezondheid & Management maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hier vind je meer informatie over onze studenten van de studie Diergezondheid & Management die de meeloopdagen verzorgen. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Delano of Maureen!

Delano Vrachtdoender

Delano Vrachtdoender meeloopdag meeloopstudent Diergezondheid en management

Mijn naam is Delano en ik ben tweedejaars student van de studie Diergezondheid & Management. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik een grote passie heb voor dieren en het erg leuk vind om met dieren te werken! Ik wil graag doorgroeien binnen de dierentuinsector op het gebied van trainen of een leidinggevende functie! Het leuke van deze studie is dat je erg veel leert over dieren zelf, maar ook een stuk management krijgt waardoor je bijvoorbeeld een eigen bedrijf kan starten, daarnaast kun je alle kanten op met deze studie! Niet alleen de studie is leuk, ook Dronten zelf. Er zijn veel verschillende activiteiten in Dronten waar je gezellig met medestudenten of vrienden wat leuks kunt gaan doen!

Ben je na het lezen enthousiast geworden en wil je het zelf graag meemaken? Meld je dan vooral aan en loop gezellig een dagje mee!

Ilse Bos

Ilse Bos Diergezondheid en management meeloopdag Aeres Hogeschool Dronten

Mijn naam is Ilse Bos en ik ben tweedejaars student Diergezondheid & management. Op de middelbare school waren biologie (vooral de diergerelateerde onderwerpen) en m&o (management en organisatie) mijn favoriete vakken en deze opleiding sloot daar eigenlijk perfect op aan! De opleiding is erg veelzijdig. Dit vind ik persoonlijk erg fijn omdat je echt kan ontdekken wat wel en niet bij je past. Ook woon ik op de campus, wat voor mij echt een uitkomst is! De school zit om de hoek en alles wat je nodig hebt zit op fietsafstand. Wil je zelf de lessen, docenten en sfeer op school meemaken? Meld je dan aan voor een meeloopdag!

Maureen Schreijer

Maureen Schreijer meeloopstudent Diergezondheid en management Aeres Hogschool Dronten

Ik ben Maureen Schreijer, 19 jaar oud en studeer Diergezondheid & management. Ik zit in het tweede leerjaar en heb deze studie gekozen omdat ik vanaf jongs af aan al gek ben op dieren. Tijdens mijn middelbare school periode ben ik er achter gekomen dat ik later graag met dieren zou willen werken en toen ben ik opzoek gegaan naar een bijpassende studie. Ik kwam al snel bij de Aeres Hogeschool en heb eerst een jaar Hippische bedrijfskunde gestudeerd, dit paste echter toch niet zo goed bij mij en heb toen de overstap gemaakt naar Diergezondheid & management. Deze studie past veel beter bij mij. Ik vind het een leuke studie omdat de dierenvakken zich afwisselen met de management vakken. Buitenom dat ik de studie en school heel leuk vind, is het studentenleven in Dronten ook erg leuk!

Benieuwd naar de lessen en ervaringen? Meld je dan snel aan voor een meeloopdag!