Bachelor voltijd studie Dier en veehouderij Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij benieuwd naar de studie Dier- en Veehouderij maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hier vind je meer informatie over onze studenten van de studie Dier- en Veehouderij die de meeloopdagen verzorgen. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Jarco, Carlijn of Luuk!

Jarco de Vries, Carlijn Oosterink en Luuk Kuiper

Meeloopstudenten Dier en veehouderij

Wij zijn Jarco, Carlijn en Luuk en zitten momenteel in het tweede leerjaar van de studie Dier -en Veehouderij. Nadat we de havo hebben afgerond zijn we vorig jaar met deze studie begonnen. Jarco is 18 jaar en komt uit Gouda en zit nu op kamers in Dronten. Carlijn is 19 jaren oud en woont thuis in Bruchterveld. Luuk leeft 17 jaar op deze wereld, komt uit Denekamp en woont ook op kamers in Dronten. We hebben alle drie geen agrarisch bedrijf thuis maar we hebben ons in deze sector wel altijd thuis gevoeld. Daarnaast zijn we ook via verschillende uitzendbureaus bij meerdere melkveehouders werkzaam. Samen vinden wij het erg gezellig om aan aankomende studenten te laten zien hoe het is op deze hogeschool en hoe het er aan toe gaat op onze studie. Lijkt het jou leuk om een dagje met één van ons mee te lopen. Meld je dan nu aan!