Bachelor voltijd studie Bedrijfskunde en agrifoodbusiness Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij benieuwd naar de studie Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hier vind je meer informatie over onze studenten van de studie Bedrijfskunde & agrifoodbusiness die de meeloopdagen verzorgen. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Dax, Laura of Loes!

Dax van Ulsen

Dax van Ulsen meeloopdag meeloopstudent Bedrijfskunde en agrifoodbusiness

Ik ben Dax van Ulsen, 20 jaar. Momenteel volg ik de studie Bedrijfskunde & Agrifoodbusiness ( 2e jaars). Ik heb voor deze studie gekozen omdat ik geïnteresseerd ben in bedrijfskunde. Zelf heb ik mijn eigen handelsbedrijf waar ik handel in agrarische producten. De opleiding is breed waardoor je een goed beeld krijgt van allerlei aspecten die te maken hebben met het voeren van een bedrijf. Omdat mijn interesses liggen in de agrarische sector is dit de perfecte opleiding. Voor deze opleiding heb ik de opleiding Marketing & communicatie gevolgd in Emmeloord.

Laura Jobing

Laura Jobing meeloopdag meeloopstudent Bedrijfskunde en agrifoodbusiness

Ik ben Laura, 20 jaar. Doordeweeks woon ik een studentenhuis in Dronten, maar in het weekend woon ik thuis in Grolloo, Drenthe. Op dit moment zit ik in het tweede leerjaar van de studie Bedrijfskunde & agrifoodbusiness. Later wil ik in de binnendienst van een agrarisch bedrijf werken, vandaar deze opleiding. Het lijkt mij leuk om jou, als toekomstig student, een inkijkje te geven in hoe een dag van deze opleiding eruit ziet!

Loes Nijenhuis

Loes Nijenhuis meeloopdag meeloopstudenten Bedrijfskunde en agrifoodbusiness

Mijn naam is Loes Nijenhuis, ik ben tweedejaars student van de studie Bedrijfskunde & agrifoodbusiness bij Aeres Hogeschool Dronten. Ik heb voor deze studie gekozen, omdat ik de agrarische sector erg leuk vind en de economische kant mij aanspreekt. De studie bevalt me goed, ik heb een leerzame stage gehad en op school leer je nieuwe dingen in een prettige leeromgeving. Zo heb ik o.a. kennis gemaakt met boekhouden, kwaliteitsmanagement en procesanalyse. Ik wil jullie een leuke dag en een goed beeld geven van deze studie.