Bachelor voltijd studie Agrotechniek en management Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij benieuwd naar de studie Agrotechniek & Management maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hier vind je meer informatie over onze studenten van de opleiding Agrotechniek & Management die de meeloopdagen verzorgen. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Jurjen of Sanne!

Jurjen van der Meer

Jurjen van der Meer meeloopdag meeloopstudenten Agrotechniek en management

Ik ben Jurjen van der Meer, 21 jaar oud en woonachtig in de Noordoostpolder. Ik zit momenteel in het 2e jaar van de studie Agrotechniek & Management bij Aeres Hogeschool Dronten. Voordat ik begon met deze opleiding heb ik de mbo opleiding elektrotechniek gevolgd. Omdat ik graag meer inzicht wilde krijgen in de economische kant van het bedrijfsleven heb ik ervoor gekozen om me in te schrijven voor mijn huidige opleiding. In deze opleiding is een goede combinatie gemaakt tussen technische vakken en economische vakken en dat sprak en spreekt me nog steeds erg aan! Om mijn enthousiasme over te kunnen dragen op (misschien wel) aankomende studenten vind ik het leuk om meelopers te begeleiden. Door een dag mee te lopen ervaar je precies hoe een schooldag er uitziet, dus schetst dat een goed beeld van de opleiding! Ik vind het leuk om daaraan een steentje bij te dragen.

Sanne Geertsema

Sanne Geertsema meeloopstudent Agrotechniek en Management Aeres Hogeschool Dronten

Ik ben Sanne Geertsema, tweedejaars studente van de opleiding Agrotechniek & Management met als vooropleiding de HAVO. Thuis kom ik van een mechanisatiebedrijf en ben daar ook vaak te vinden. Wat ik later wil gaan doen is me nog steeds een raadsel en daarom zocht ik een opleiding waarbij ik nog verschillende kanten op kan. Na een aantal opleidingen te hebben bezocht op opendagen, heb ik een dagje meegelopen bij agrotechniek. De combinatie van bedrijfskunde en techniek (met praktijk) sprak mij erg aan waardoor ik me al gauw had ingeschreven. Ben jij ook benieuwd of Agrotechniek & Management bij jou past? Kom gerust gezellig een dagje met mij meelopen om een beter beeld te krijgen van de opleiding. Tot dan!