Bachelor voltijd studie Agrarisch ondernemerschap Tuin en akkerbouw Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij benieuwd naar de studie Agrarisch Ondernemerschap Tuinbouw & Akkerbouw maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hieronder vind je meer informatie over onze student van de opleiding Agrarisch Ondernemerschap Tuinbouw & Akkerbouw die de meeloopdagen verzorgt. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Nina!

Nina Koeman

Nina Koeman meeloopdag meeloopstudent Agrarisch ondernemerschap Tuinbouw en akkerbouw

Mijn naam is Nina Koeman, ik ben 20 jaar en zit momenteel in het tweede jaar van de studie Agrarisch Ondernemerschap Tuinbouw & Akkerbouw bij Aeres Hogeschool Dronten. Ik heb voor deze studie gekozen omdat mijn passie bij de planten ligt. Ik vind het interessant om te zien hoe verschillende gewassen groeien en wat je zelf kunt doen om dit te laten slagen. Daarnaast wil ik me door middel van deze studie meer verdiepen in de veredeling van planten.

Wanneer je een dagje met mij mee loopt kom je bij ons in de klas te zitten en volgen we de lessen van deze dag. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk van de school te laten zien en uit te leggen hoe het is om hier te studeren. Een meeloopdag geeft je een goede indruk van de dagen hier op school en alle leuke dingen die erbij komen kijken.