Bachelor voltijd studie Agrarisch ondernemerschap Dier en veehouderij Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij benieuwd naar de studie Agrarisch Ondernemerschap Dier- & Veehouderij maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hier vind je meer informatie over onze studenten van de studie Agrarisch Ondernemerschap Dier- & Veehouderij die de meeloopdagen verzorgen. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Leonie of Alice!

Alice van Vliet

Alice van Vliet meeloopdag meeloopstudenten Agrarisch ondernemerschap Dier en veehouderij

Mijn naam is Alice van Vliet, ik ben 20 jaar en kom uit Schipluiden (Zuid-Holland). Mijn ouders hebben een melkveebedrijf waar ik in mijn vakanties en vrije tijd meehelp. Op het bedrijf helpen ook nog twee zussen mee. Op Aeres Hogeschool Dronten doe ik de opleiding Agrarisch Ondernemerschap Dier- en Veehouderij het tweede jaar. De reden dat ik voor de opleiding heb gekozen is voornamelijk door het ondernemerschap wat andere scholen niet aan konden bieden. Ook wilde ik graag naar Dronten door de vele leuke verhalen die ik hoorde van vrienden die al op deze school zaten. Na een meeloopdag was het voor mij definitief: Aeres Hogeschool Dronten en de opleiding Agrarisch Ondernemerschap Dier- & Veehouderij wil ik gaan doen. Na een jaar op deze school ben ik nog steeds blij met mijn keuze. Daarom vind ik het leuk om toekomstige studenten een dagje mee te laten lopen om de gezellige sfeer te laten proeven op Aeres Hogeschool in Dronten.

Leonie Lam

Leonie Lam meeloopdag meeloopstudent Agrarisch ondernemerschap Dier en veehouderij

Ik ben Leonie, ik ben 22 jaar en kom uit Overlangel (Noord-Brabant). Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding Agrarisch Ondernemerschap Dier- & Veehouderij. We hebben thuis een melkveebedrijf die ik in de toekomst graag over zou willen nemen. Dat is ook de reden dat ik voor deze opleiding heb gekozen. Ook dit jaar neem ik weer met plezier meelopers mee om ze te laten zien hoe een dag op onze opleiding eruit ziet. En natuurlijk hoop ik de meelopers ervan te overtuigen dat ze naar Aeres Hogeschool Dronten komen.