Associate degree Ad voltijd studie Veterinair praktijkmanager Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij benieuwd naar de studie Ad Veterinair Praktijkmanager, maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hier vind je meer informatie over onze student van de studie Ad Veterinair Praktijkmanager die de meeloopdagen verzorgt. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Annick!

Annick Dijk

Annick Dijk meeloopstudent Ad Associate degree veterinair praktijkmanager Aeres Hogeschool Dronten

Mijn naam is Annick Dijk. Ik ben eerstejaars student van de Associate degree studie Veterinair Praktijkmanager. Voordat ik deze studie kon gaan doen heb ik Paraveterinair gestudeerd aan Aeres mbo in Barneveld. Ik wou graag meer uitdaging op het gebied van Paraveterinair en zag mijn kansen liggen om in Dronten te gaan beginnen. Tijdens de open dagen heb ik goed inzicht gekregen in wat de opleiding inhoudt en ik ben dit jaar begonnen. De manier waarop je op deze school opgevangen wordt, is erg open. Je wordt goed op weg geholpen. In het begin had ik geen idee wat er verwacht werd. Ik had ook niet verwacht dat de stap van het mbo naar het hbo zo groot zou zijn. Gelukkig wordt ik hierin goed begeleid. Over twee jaar hoop ik mijzelf Veterinair Praktijkmanager te kunnen noemen!