Bloemwerk Ad Bloemsierkunst deeltijd

Wanneer ben je toelaatbaar?

Havo met profiel

  • Alle profielen

Vwo met profiel

  • Alle profielen

Mbo-diploma

  • Niveau 4

Daarnaast ben je creatief, kunstzinnig en is je gevoel voor esthetiek goed ontwikkeld.

Voldoe je niet aan deze eis?

Als je ouder bent dan 21 jaar en niet in het bezit bent van één van de bovenstaande diploma’s, dan ben je wellicht alsnog toelaatbaar. Je toelating wordt ter beoordeling voorgelegd aan de toelatingscommissie.

Motivatie

Deze tweejarige opleiding Ad Bloemsierkunst trekt veel studenten die mbo-niveau 4 Bloemsierkunst hebben afgerond, die zich verder willen ontwikkelen en bewust (nog) niet kiezen voor een vierjarige hbo-bachelor. Maar ook met een havo- of vwo-diploma of een niet-groene mbo kun je instromen. Wat wij in ieder geval van je vragen, is dat je gemotiveerd bent en een proactieve, onderzoekende houding hebt. Je bent creatief en kunstzinnig en je gevoel voor esthetiek is goed ontwikkeld.

Kosten en financiering

Meer informatie over collegegeld (wettelijk of instellings-), halvering wettelijk collegegeld, tegemoetkomingen en financieringsmogelijkheden voor de studies van Aeres Hogeschool Wageningen vind je hier.

Instaptoets en zomercursus

Wil je jouw kennis testen of op niveau brengen voor je start van je studie? Voor een aantal basisvakken biedt Aeres Hogeschool Wageningen een instaptoets en zomercursus.