Associate degree Ad voltijd studie Agrarisch ondernemerschap Tuin en akkerbouw Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij benieuwd naar de studie Agrarisch Ondernemerschap Tuinbouw & Akkerbouw maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hier vind je meer informatie over onze student van de opleiding Agrarisch Ondernemerschap Tuinbouw & Akkerbouw die de meeloopdagen verzorgt. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Stefan!

Stefan Bokdam

Mijn naam is Stefan Bokdam en ik kom uit Biddinghuizen dicht bij school. Ik ben tweedejaars student Tuinbouw & Akkerbouw Agrarisch Ondernemerschap.

Tussen de studie uren door probeer ik thuis op ons biologisch akkerbouwbedrijf aan het werk te zijn. Zo kan ik studie en praktijk goed combineren en discussiëren over de dingen die ik leer op school.

s' Avonds vind ik het ook erg leuk om naar een feestje te gaan.