Associate degree Ad voltijd studie Agrarisch ondernemerschap Dier en veehouderij Aeres Hogeschool Dronten

Ben jij benieuwd naar de studie Agrarisch Ondernemerschap Dier- & Veehouderij maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Loop dan een dagje mee met één van onze studenten!

Hier vind je meer informatie over onze studenten van de studie Agrarisch Ondernemerschap Dier- & Veehouderij die de meeloopdagen verzorgen. Schrijf je snel in en wie weet loop jij binnenkort een dag mee met Femke of Thomas!

Femke van den Berg

Femke van den Berg meeloopdag meeloopstudent Associate degree Ad Agrarisch ondernemerschap Dier en veehouderij

Mijn naam is Femke van den Berg en ik kom uit Landhorst, een dorpje in de provincie Noord- Brabant. Ik zit nu in het tweede jaar van de Associate degree studie Agrarisch Ondernemerschap Dier- & Veehouderij. Hiervoor heb ik een opleiding veehouderij niveau 4 afgerond. Ik heb voor deze studie gekozen omdat ik in de toekomst thuis het bedrijf wil overnemen en mij nog meer wilde verdiepen in het vak.

Thomas Noltus

Thomas Noltus meeloopdag meeloopstudent Associate degree Ad Agrarisch ondernemerschap Dier en veehouderij

Mijn naam is Thomas Noltus en ik ben 20 jaar oud. Momenteel studeer ik aan het tweede jaar Agrarisch Ondernemerschap Dier- & Veehouderij. Ik heb gekozen voor de studie om meer verdieping te krijgen in de veehouderij en mij voor te bereiden op de toekomst, om zo later bedrijfsleider te worden of een eigen bedrijf te starten in het buitenland. Voor deze studie heb ik de opleiding melkveehouder niveau 4 gevolgd op Landstede Raalte. Ook wil ik jullie het hbo laten ervaren door jullie een dag mee te nemen.