Netwerk Leren en Innoveren

Verhalen vanuit en over de Master Leren en Innoveren

Met de Master Leren en Innoveren zijn organisaties en het leren daarbinnen constant in ontwikkeling. Er ontstaat actie en dus zijn er verhalen te vertellen.
Op deze pagina bundelen we die verhalen, we vullen steeds aan. Samen geeft het een beeld van wat er in en door deze master gebeurt.

Leren innoveren vernieuwen in het dagelijks werk

leren en innoveren

7 april 2021 - Hoe kun je vernieuwing zien als een beweging? Hoe kun je al onderzoekend een beweging tot stand brengen? Gastdocent Suzanne Verdonschot en alumna Caroline Ermers vertellen over hun ervaringen.

Master Leren en Innoveren scoort hoog bij zowel studenten als experts

Arrow leren en innoveren

8 april 2021 - De Master Leren en Innoveren is opnieuw de topper in de categorie Onderwijsvernieuwing in de nieuwe Keuzegids Masters, gebaseerd op studentoordelen. Ook het oordeel van het expertpanel in het najaar van 2020 was onverdeeld positief. Opleidingsmanager Lia Spreeuwenberg vertelt hierover.

Studenten presenteren bevindingen tijdens Studiumochtend

Studiumochtend Aeres Hogeschool Wageningen

22 maart 2022 - Ieder trimester van de master Leren en Innoveren wordt traditiegetrouw afgesloten met een serie presentaties waar studenten hun onderzoeksresultaten rondom een specifiek thema delen met een gevarieerd publiek. Deze ronde stond het thema ‘Leren’ centraal en werden de toehoorders meegenomen in diverse leermodellen, die zijn ontwikkeld door de studenten zelf.