Cover M DT Leren en Innoveren

Je bent toelaatbaar voor de master Leren en Innoveren in deeltijd met:

  • afgeronde hbo- of bacheloropleiding
  • twee jaar relevante werkervaring in leren en ontwikkelen, bijvoorbeeld in het onderwijs, in een HRM-context of als zelfstandig adviseur.

Kosten

Je betaalt collegegeld en hebt boeken nodig. Kijk voor de hoogte van het collegegeld op aereshogeschool.nl/collegegeld voor de actuele informatie. Daarnaast betaal je reis-, verblijf- en deelnamekosten voor de Internationale week. Je hebt ook een laptop en goede internetvoorziening nodig.

Kosten en financiering

Meer informatie over collegegeld (wettelijk of instellings-), halvering wettelijk collegegeld, tegemoetkomingen en financieringsmogelijkheden voor de studies van Aeres Hogeschool Wageningen vind je hier.

Lerarenbeurs

We willen je speciaal wijzen op de lerarenbeurs die je kan aanvragen wanneer je deze master wilt gaan doen. Aanvragen kan vanaf 1 april. Let op: wees er snel bij, want er is een beperkt aantal aanvragen mogelijk. Meer info vind je hier op de site van duo.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de opleiding via Studielink. Daarna volgt een uitnodiging voor een intakegesprek.

Intake

Tijdens een intake kijken we of jouw innovatieambitie past binnen de doelstellingen van de opleiding. Ook komen je motivatie, beschikbare tijd, leervoorkeuren en denkgewoonten aan bod.