Cover B DT Docent Groene Sector

Wanneer ben je toelaatbaar?

Je bent toelaatbaar voor de deeltijd bachelorstudie Docent en kennismanager groene sector met:

  • een mbo-diploma (niveau 4) in de groene sector én
  • drie jaar werkervaring in de groene sector na je opleiding.

Voldoe je niet aan deze eisen?

Voldoe je niet aan de bovenstaande toelatingseisen, maar heb je wel een passende vooropleiding, aantoonbare kennis van en werkervaring in de groene sector? In dat geval wordt je toelating ter beoordeling voorgelegd aan de toelatingscommissie.

Vrijstellingen

Of je in aanmerking komt voor vrijstellingen hangt af van de al eerder opgedane kennis en werkervaring. Tijdens een studiekeuzegesprek wordt bekeken welke mogelijkheden er voor je zijn. Ook kun je contact opnemen met de instroomcoördinator René Voets, toelating.hogeschool.wageningen@aeres.nl

Verkorte trajecten

In sommige gevallen kunnen studenten op basis van hun vooropleiding instromen in een verkort traject. Dit geldt voor instromers met een hao-diploma of instromers met een afgeronde pabo of andere lerarenopleiding.

Vragen over toelaatbaarheid?

Voor vragen over je toelaatbaarheid of vrijstellingen kun je contact opnemen met René Voets: toelating.hogeschool.wageningen@aeres.nl.

Kosten en financiering

Meer informatie over collegegeld (wettelijk of instellings-), halvering wettelijk collegegeld, tegemoetkomingen en financieringsmogelijkheden voor de studies van Aeres Hogeschool Wageningen vind je hier.