Cover B DT Docent Dienstverlening en Producten

Studenten in de bachelor Docent en kennismanager Dienstverlening en Producten in deeltijd, bloggen en vloggen over hun ervaringen met Dienstverlening en Producten op hun eigen school of in hun werkveld. Vaak als onderdeel van een studie-opdracht. We delen een aantal blogs en vlogs hieronder:

Het profiel Dienstverlening & Producten is ontzettend breed. Dat laten de leerlingen en docenten van het HPC in Zetten zien in de video die ze maakten in het kader van een minor Dienstverlening & Producten verzorgd door Aeres Hogeschool Wageningen. Fantastisch toch om daar leraar in te worden en je bevoegdheid voor te behalen? De hele productie van storyboard tot postproductie is verzorgd door het D&P team onder begeleiding van de docent van Aeres Hogeschool Wageningen.