Consumptieve Techniek salade

Na afronding van de studie ontvang je een bachelortitel en de onderwijsbevoegdheid om les te geven op het gebied van horeca, bakkerij en recreatie, binnen het beroepsonderwijs in het vmbo, mbo en hbo. Veel deeltijdstudenten werken al in de sector en kiezen voor deze opleiding om deze bevoegdheid te behalen.

Zowel in het onderwijs als in het bedrijfsleven is er veel vraag naar de combinatie van techniek, communicatie en kennisontwikkeling. Naast het onderwijs kun je ook terecht in het bedrijfsleven of bij de overheid, in functies als praktijkbegeleider, trainer, projectleider of adviseur.

Tijdens de opleiding leer je:

• verdieping in het vak;
  • hoe mensen leren;
  • hoe je daarbij kunt ondersteunen;
  • hoe je het leren kunt organiseren.

Je kijkt ook naar de ontwikkelingen in de beroepssector en hoe je daar modern onderwijs van maakt. En je leert omgaan met leerlingen/studenten van verschillende leeftijden. Daarom ben je aantrekkelijk voor scholen én bedrijven. Je kunt een baan in het onderwijs goed combineren met een baan in het bedrijfsleven (hybride docent), of het afwisselen (circulaire carrière). Dat maakt je flexibel en het vergroot de kansen op de arbeidsmarkt.