Docent met leerlingen in klas 2

Certificering als assessor mbo

Ik zoek
Cursus
Locatie
Incompany
Duur
Meerdere dagen

Als je als docent werkzaam bent in het mbo en regelmatig leerlingen beoordeelt bij een Proeve van bekwaamheid, dan kan de training 'Certificering als assessor mbo' interessant voor je zijn. Met deze training toon je je competentie als assessor en vergroot je je mogelijkheden in het onderwijsveld.

Inhoud

Certificering is mogelijk als Assessor mbo algemeen, maar ook als Assessor mbo met een specifieke specialisatie in het groene domein, bijvoorbeeld “Assessor mbo specialisatie bloemendetailhandel”. In laatste geval zijn de eisen ten aanzien van het vakmanschap van het specifieke vakgebied hoger.

Voor diverse AOC’s en mbo-opleidingen in andere sectoren is Aeres Hogeschool de vaste partner voor certificering van assessoren. Een assessorentraining is een goede start voor -en ondersteuning bij- een certificeringstraject.
Talent voor groei

Praktische informatie

  • Datum en tijd: In overleg
  • Locatie: In overleg
  • Trainer: Wilma Buitinck

AHpro - Hogeschool voor professionals

Door jarenlange ervaring vanuit onze drie hogeschoolfaculteiten hebben wij veel kennis en kunde van de agrarische en educatieve (hoger onderwijs) sector. Met elkaar hebben wij de krachten gebundeld binnen AHpro, zodat wij jou tijdens jouw loopbaan optimaal kunnen ondersteunen.

AHpro biedt (online) cursussen, trainingen en coaching aan, online en fysiek. Zo helpen wij jou te ontwikkelen op een manier die bij je past. Maatwerk en incompany is uiteraard ook mogelijk. Bekijk ons aanbod en kies jouw ontwikkeling vandaag nog!