Docent met leerlingen in klas 2

Certificering als assessor mbo

Als je als docent werkzaam bent in het mbo en regelmatig leerlingen beoordeelt bij een Proeve van bekwaamheid, dan kan de training 'Certificering als assessor mbo' interessant voor je zijn. Met deze training toon je je competentie als assessor en vergroot je je mogelijkheden in het onderwijsveld.

Inhoud

Certificering is mogelijk als Assessor mbo algemeen, maar ook als Assessor mbo met een specifieke specialisatie in het groene domein, bijvoorbeeld “Assessor mbo specialisatie bloemendetailhandel”. In laatste geval zijn de eisen ten aanzien van het vakmanschap van het specifieke vakgebied hoger.

Voor diverse AOC’s en mbo-opleidingen in andere sectoren is Aeres Hogeschool de vaste partner voor certificering van assessoren. Een assessorentraining is een goede start voor -en ondersteuning bij- een certificeringstraject.
Talent voor groei

AHpro: Bij- en nascholing voor professionals

Dit traject valt onder AHpro. AHpro biedt (online) cursussen en trainingen aan voor mensen en organisaties die zich willen laten bij- en nascholen. Ons aanbod richt zich op alles wat te maken heeft met ‘ondernemen, bedrijfskunde, dier & voedsel binnen de agrosector’ en ‘food, nature & urban green’. Actuele thema’s zijn onder andere: verduurzaming, energietransitie, technologische innovatie en herstel van biodiversiteit. Daarnaast bieden wij ook maatwerktrajecten en incompany trainingen.