gebouw

Na het volgen van je minor en het afronden van je studie zijn er diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan het solliciteren op een passende functie of het volgen van een Master of andere vervolgopleiding.
Je vindt hier meer informatie over  onze eigen Masters, de kopopleiding van Aeres Hogeschool Wageningen, Wageningen Universiteit en Aeres Agree.

Master Agribusiness Development

Lees meer over de Master Agribusiness Development.

Master Food Systems Innovation

Wil jij bijdragen aan het duurzamer, eerlijker en gezonder maken van het voedselsysteem? Vind jij toegang tot gezond en betaalbaar voedsel voor iedereen ook belangrijk? Dan is de Engelstalige master Food Systems Innovation iets voor jou! Je leert uitdagingen te herkennen en werkt aan impactvolle oplossingen. Dit doe je door te werken aan voedseluitdagingen uit de praktijk, samen met verschillende stakeholders. Na deze Master ga jij aan de slag als adviseur, ondernemer, innovatiemanager, entrepreneur of onderzoeker. Leer hier meer.

Kopopleiding Docent en kennismanager groene sector

In 4,5 - 5 jaar twee bachelorsdiploma’s op zak hebben? Dat kan bij Aeres Hogeschool Wageningen! Lijkt het je interessant om jouw ‘groene’ kennis te delen met anderen, bijvoorbeeld in het onderwijs? Haal in korte tijd je tweedegraads onderwijsbevoegdheid met de Kopopleiding Docent en kennismanager Groene sector. Hiermee mag je lesgeven in het groene beroepsonderwijs (vmbo/mbo/hbo). Als je tijdens je studie de educatieve minor hebt gedaan, dan kun je deze studie zelfs in een half jaar afronden. Een baan in het onderwijs is goed te combineren met het bedrijfsleven (hybride docent). Dat maakt je flexibel en het vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Klik hier voor meer informatie en toelaatbaarheid.  

Master Gezond Gedrag & Leefomgeving

Voel jij je betrokken bij het welbevinden van de hele samenleving? Wil jij bijdragen aan het terugdringen van gezondheidsverschillen en andere uitdagingen op het gebied van gezondheid? Dan is de master Gezond Gedrag en Leefomgeving echt iets voor jou! Vanuit een integrale benadering leer je gezond gedrag te bevorderen in de complexiteit van de dagelijkse praktijk. Je eigen expertise integreer je met aangereikte theorieën, principes en concepten uit de biologie, psychologie, sociologie en de leefomgeving. Na je studie krijg je de titel Master of Science (Msc) toegekend. Klik hier voor meer informatie.

Aeres Agree

Klik op de poster voor meer informatie

Onderzoek Aeres Hogeschool Dronten lectoraat Omgevingsinclusief ondernemen
Studenten Aeres Hogeschool Dronten
Four students at a table in front of Aeres University Applied Sciences building at Dronten