Online deeltijd studie kiezen Aeres Hogeschool Dronten

Online een deeltijdstudie kiezen bij Aeres Hogeschool Dronten

Ben je je nog aan het oriënteren op een deeltijdstudie of zoek je nog bevestiging? Bij ons kun je je online goed oriënteren. We laten je graag kennis maken met onze studies en docenten. Denk er goed aan dat je alleen toelaatbaar bent tot een van onze deeltijdstudies als je minimaal twee jaar werkervaring hebt. Ook bieden we cursussen aan op het gebied van melkveehouderij en dier & therapie. Je gaat aan de slag met actuele thema’s en de modules sluiten goed aan bij de praktijk. Hoe je kunt kennismaken, dat lees je hieronder!

Veelgestelde vragen

• In verband met de Coronacrisis is de inschrijftermijn landelijk verlengd tot 1 juni. Tot die tijd heb je ook recht op een studieadvies. Omdat we begrijpen dat dit misschien nog te vroeg voor je is, kan je ook na 1 juni nog bij ons terecht. Dus als jij pas in de zomer jouw besluit neemt, neem dan gerust nog contact met ons op. Maar bedenk wel, voor een zorgvuldige intakeprocedure is het beter je inschrijving zo snel mogelijk in orde te maken. Lees meer.

• Onderwijs voor aankomende eerstejaars studenten proberen we zoveel mogelijk op locatie uit te voeren.

De afgelopen maanden heeft ook Aeres Hogeschool het onderwijs online uitgevoerd. De beslissingen van het kabinet zijn nu zo dat we ons voor het komende studiejaar voorbereiden op een combinatie van onderwijs op locatie en online. We gaan proberen eerstejaars studenten zo veel mogelijk onderwijs op locatie aan te bieden. Practica en trainingen gebeuren in ieder geval op locatie. Ook voor theoretische lessen streven we naar zo veel mogelijk face to face onderwijs. We willen jou graag goed leren kennen en we willen jou de gelegenheid bieden je medestudenten en ons te leren kennen.

Wel hebben we ook in onze gebouwen te maken met beperkte aantallen mensen en kleinere groepen door de anderhalvemetermaatregel en de beperkte bezettingsmogelijkheden van het openbaar vervoer. Dat kan betekenen dat we roostertijden aan moeten passen. Hierover gaan we in overleg met de Veiligheidsregio en vervoerders.

Ook de introductie op jullie studietijd zal een andere inhoud krijgen. Helaas moeten we tradities verbreken. Samen met ouderejaars studenten en docenten bezinnen we ons op wat wel kan. Wees er zeker van dat we je warm welkom gaan heten!

Alle afspraken zijn onder voorbehoud. Het kabinet zal ingrijpen met inperkende maatregelen als het aantal besmettingen gaat toenemen. Het motto voor heel Nederland blijft: Alleen samen krijgen we Corona onder controle!

• Ja, je kan alle video’s van alle studierichtingen bekijken. Al onze voorlichtingen en video’s blijven ook na de online open dag beschikbaar.

• Ja, je kunt vragen stellen aan docenten van (bijna) alle studies. Meld je op deze pagina aan voor een online meeting en kijk op de online open dag pagina bij jouw studie op welke manier je in contact kunt komen met een docent.

• Voor deze vragen mag je mailen naar onze instroomcoördinator Dirk de Groot (d.de.groot@aeres.nl) of Ineke Ketting (i.ketting@aeres.nl).

• Informatie hierover vind je op onze website bij: Studeren met een functiebeperking. Op deze pagina vind je ook de namen en emailadressen van onze contactpersonen.

• Stel gerust je vragen wanneer je er online geen antwoord op vindt. Stuur een mail naar: info.hogeschool@aeres.nl. Vermeld in de mail welke vragen je hebt en voor welke studie.

Volg ons op onze social media kanalen!

Voor meer informatie over faculteit Dronten, ga naar www.aereshogeschool.nl/dronten