Online studie kiezen Aeres Hogeschool Almere
Heb je een vraag aan één van onze studenten? Voor iedere opleiding staat er een student klaar om jouw vragen te beantwoorden! Hieronder vind je hun contactgegevens.

Contactgegevens studenten

• Brittany van Duren staat klaar om jouw vragen te beantwoorden of om je meer te vertellen over de studie. Bijvoorbeeld over de studiebelasting of de inhoud van de lessen. Stuur haar een berichtje via haar Instagram account.

• Laura kan je alles vertellen over de sfeer op school, de studiebelasting, etc. Je kunt haar bereiken via Instagram of via WhatsApp: 0651815888.

• Chesko kan je alles vertellen over de sfeer op school, de studiebelasting, etc. Stuur hem een mailtje via 3028760@aeres.nl

• Student Linde de Leeuw kan je alles vertellen over de sfeer op school, studiebelasting en meer. Stuur haar een berichtje via WhatsApp: 06 81072481.

• Jolien Flipse kan je alles vertellen over de sfeer op school, studiebelasting en meer. Stel je vragen voor Jolien op Facebook door haar een persoonlijk bericht te sturen!