Online open dag voor voltijdopleidingen in Dronten

Hoi! Welkom bij de online open dag van Aeres Hogeschool Dronten. Normaal gesproken ontvangen onze studenten je bij de deur met koffie, thee en wat lekkers. Maar door het Corona virus is het jammer genoeg niet mogelijk om naar Dronten te komen en bij ons de sfeer te proeven. Om je toch een indruk te geven hoe het is om in Dronten te studeren en welke opleidingen wij aanbieden, kun je op deze pagina verschillende prestentaties bijwonen en in contact komen met onze docenten en studenten. Allemaal vanaf je eigen comfortabele bank!

Hoe werkt een online open dag?

Of je je nu nog aan het oriënteren bent op een studie of je zoekt nog bevestiging: je wilt graag weten hoe eraan toe gaat op onze hogeschool: hoe ziet het gebouw eruit? Wie zijn de docenten? Hoe is de sfeer?

Je wilt natuurlijk ook graag informatie over onze opleidingen: hoe zien de studiejaren eruit, welke vakken krijg je? Hoe vaak ga je op stage? Wat kun je naast je studie doen? Op onze online open dag krijg je antwoord op al deze vragen. Hoe? Volg het stappenplan en mis niets!

1. Proef de sfeer: Bekijk de welkomstboodschap van onze directeur Rieke de Vlieger en kom meer te weten over studeren in Dronten.
  2. Kies je opleiding: Bekijk studievideo's & voorlichtingspresentaties van de docenten en studenten van de opleiding van jouw keuze.

Proef de sfeer

Als je in Dronten gaat studeren, kom je haar vast tegen in de wandelgangen: onze faculteitsdirecteur Rieke de Vlieger. In deze video vertelt ze over de faculteit en over waarom het zo leuk is om in Dronten te studeren.

Studenten op de campus studentenhuisvesting Aeres Hogeschool Dronten
student in wei met koeien aeres farms aeres hogeschool dronten
Studenten op de campus studentenhuisvesting Aeres Hogeschool Dronten
Studenten en paarden bij paardenplaats pensionstal van Aeres Hogeschool Dronten
Studenten Aeres Hogeschool Dronten

Studeren in

Je studentenleven vindt niet alleen in ons schoolgebouw plaats. Daarom wil je vast ook weten wat er te doen is in Dronten buiten je schooluren. Bekijk hier de video over studeren in Dronten.

En dat is nog niet alles! Je kunt lid worden van verschillende studentenverenigingen en er is zelfs een sportvereniging speciaal door en voor studenten. Meer weten over het studentenleven in Dronten? Kijk dan hier!

Praktijkfaciliteiten

Aeres Hogeschool Dronten is een hogeschoolfaculteit met uitgebreide faciliteiten. Studenten kunnen onder andere ontspannen in het restaurant, oefenen met agrotechniek bij ons Agro Innovation Centre of informatie verzamelen in de mediatheek. Alle voorzieningen zijn modern gaan mee met de trends en ontwikkelingen van de praktijk. Eén van die faciliteiten is Aeres Farms:

Meer geïnteresseerd in techniek? Dan word jij vast blij van het Agri Innovation Centre, ook wel het AIC genoemd. Hier zijn volop techniekfaciliteiten te vinden en worden onder andere praktijklessen gegeven. Bekijk de video hieronder!

Kies je opleiding

Aeres Hogeschool Dronten is al 60 jaar de hogeschoolfaculteit voor studenten die een passie hebben voor ondernemen, bedrijfskunde, dier en voedsel. Typerend voor onze studenten: nuchter, aanpakken, samenwerken, samen ondernemen, samen kennis delen. Bij ons is er veel ruimte voor praktijkervaring door onze praktijkfacilteiten en nauwe samenwerkingen met bedrijven.

Kies hieronder je opleiding, bekijk video’s over de studie & lees de verhalen van studenten. De opleidingen zijn onderverdeeld in Associate degrees (Ad), bachelors (B) en masters (M).

Contact

En natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen als je nog vragen hebt na deze online open dag. Zo kun je ons bereiken:

Of volg ons op social media!: