Fotowand_Blad

Functie: Docent Tuin & Landschapsinrichting
Email: j.noom@aeres.nl

Over Jan Willem Noom

Jan-Willem Noom doet, samen met Huub Geerdink onderzoek naar ‘Passie voor je vak’.

Noom is sinds 2008 verbonden als opleider aan Aeres Hogeschool Wageningen (voorheen Stoas Vilentum). Vanuit zijn achtergrond als docent Tuin en Landschapsinrichting verzorgt hij onderwijs en begeleidt hij studenten in het domein Natuur en Vormgeving. Vakinhoudelijke thema’s als landschapsinrichting, ontwikkeling van vormgeving en ontwerpmethodologie van ruimtes vormen de kern van zijn vakinhoudelijke onderwijstaak.

Daarnaast is hij docent Didactiek en verbindt hij met zijn studenten het groene vak aan leren. Vanuit het European Network for Teachtertraining and Research in the agricultural sector is Noom op zoek naar verbinding van Europese instituten die zich bezighouden met het opleiden van groene docenten.