Succes

Studenten Aeres Hogeschool Wageningen naar finale NK Junioren van VBW

Date

Maar liefst 3 studenten van Aeres Hogeschool Wageningen hebben in de regionale voorrondes een plek bemachtigd voor de finale van het NK Junioren, georganiseerd door de VBW. Het gaat om Leonie Vreman, Ilona Mars en Carline Refuge.

Leuk, én spannend

Leonie is tweedejaars student aan de Ad-opleiding Bloemsierkunst en deed mee aan de regiovoorronde in Deventer. Ze vond het een hele ervaring om voor het eerst mee te doen met zo’n wedstrijd. “In totaal moesten we 3 werkstukken maken: een florale kraag en een boeket met daarin een panty verwerkt. Beiden in het thema ‘Fashionable Christmas’. Als derde opdracht moesten we een rouwarrangement maken, een bioafbreekbare krans. Niet alles ging helemaal goed, maar toch ben ik tevreden met wat ik heb gemaakt. Vooral de kraag vond ik goed gelukt. Het was een leuke ervaring om mee te doen, én spannend. Ook heb ik leuke contacten opgedaan onder de andere deelnemers.”

Volgend jaar in september vindt de finale plaats. We wensen onze studenten alvast heel veel succes daar!

Bloemsierkunst NK Junioren Florale krans Carline Refuge
Bloemsierkunst NK Junioren Florale krans Ilona Mars