Studente

Vakantiesluiting Wageningen

Date

Aeres Hogeschool Wageningen is vanwege de zomervakantie gesloten van donderdag 25 juli t/m zondag 25 augustus a.s. Wanneer je interesse hebt om met een nieuwe opleiding bij ons te starten in studiejaar 2019-2020 (a.s. september) en je hebt je nog niet aangemeld, lees dan hieronder wat je alvast tijdens onze zomersluiting kan doen.*

*Let op: dit geldt alleen voor de bachelor- en associate degree-opleidingen. Voor de masteropleiding Leren en Innoveren kun je je helaas niet meer aanmelden.

Studiekeuzegesprek

Een studiekeuzegesprek is een voorwaarde om te kunnen starten in één van onze opleidingen. Het is een persoonlijk gesprek, waarin o.a. je toelaatbaarheid, het studietraject en de studiebelasting worden besproken. Heb je nog niet zo’n gesprek gehad, en wil je in september starten, dan moet dat gesprek zo snel mogelijk plaatsvinden. Stuur dan een mail naar: studentzaken.hogeschool.wageningen@aeres.nl.

In deze mail moeten de volgende gegevens staan:

• jouw naam
  • jouw vooropleiding, waarmee je toelaatbaar bent
  • in welke opleiding heb je interesse?
  • indien van toepassing: hoeveel jaren relevante werkervaring heb je?

Donderdag 29 augustus worden de studiekeuzegesprekken gevoerd. Maandag 26 augustus maken we de planning voor die dag en krijg je van ons door wanneer jouw gesprek plaatsvindt.

Aanmelden in Studielink

Om het aanmeldproces te versnellen, kun je alvast in Studielink je aanmelden voor de opleiding van je keuze. Dan hebben we alvast al jouw gegevens. Ook wanneer het nog niet duidelijk is óf je wilt gaan starten en óf je wel toelaatbaar bent, is aanmelden in Studielink toch een goed idee. Het verplicht je tot niets, je kunt je altijd uitschrijven voor 1 september a.s. mocht het toch niet doorgaan.
Meer informatie vind je hier:

Voltijdstudie?

Wil je nog starten in een voltijdstudie? Dan is het alvast goed om te weten dat we starten met een introductieweek vanaf maandag 2 september. Alle eerstejaars voltijdstudenten zijn de eerste 3 dagen op een locatie in Lunteren. De bachelorstudenten zijn daarna de donderdag en vrijdag op school in Wageningen, de associate degree-studenten zijn die 2 dagen vrij. Detailinfo volgt na de vakantie.