Docent Duurzame bedrijfskunde van Aeres Hogeschool Almere ontvangt Growing Green Speld

Docent Duurzame bedrijfskunde van Aeres Hogeschool Almere ontvangt Growing Green Speld

Date

Docent Ad Duurzame bedrijfskunde Saima Bantvawala mocht zaterdag 5 oktober de Growing Green Speld in ontvangst nemen. De speld werd uitgereikt door Growing Green Cities, om daarmee personen en initiatieven in het zonnetje te zetten die bijdragen aan een groen en duurzaam Almere. De speld is een echte erkenning voor het doorzettingsvermogen, wilskracht en visie waarmee Saima de Associatie degree Duurzame bedrijfskunde, samen met collega’s, een vliegende start heeft gegeven.

Na de feestelijke uitreiking van het tweede boek met verhalen van trotse Spelddragers, begon de wethouder duurzaamheid, Jan Hoek, met het naar voren roepen van initiatieven. Na een kort vraaggesprek met, en een speech van Saima, noemde de wethouder de speld “absoluut verdiend”, en kreeg ze, onder applaus van ook aanwezige (oud-)studenten, de speld uitgereikt voor haar inzet en harde werk. Het was die dag ook nog Dag van de Leraar, een extra feestelijk moment om als docent deze erkenning te krijgen.

Growing Green Speld

Als trotste bezitter van de Growing Green Speld behoort Saima nu tot het groene netwerk van Almere. Via dit netwerk kunnen de ‘groene’ Almeerders elkaar snel vinden en met elkaar samenwerken. De uitreiking van de Growing Green Speld vindt twee keer per jaar plaats.

Foto: op de foto staat Saima naast de andere ‘groene’ Almeerders die samen met Saima de Growing Green Speld in ontvangst mochten nemen; van de initiatieven Upzwam en Proveg.