Eerste Pet Monitor van Aeres Hogeschool Dronten gelanceerd op Dutch Pet Conference

Eerste Pet Monitor van Aeres Hogeschool Dronten gelanceerd op Dutch Pet Conference

Date

De lancering van de eerste Pet Monitor is een feit! De feestelijke lancering vond plaats op maandag 12 november tijdens de Dutch Pet Conference & Awards in Aalsmeer. De Pet Monitor is een rapport met de huidige trends en ontwikkelingen binnen de gezelschapsdierensector.

De monitor is geschreven vanuit Trendpanel Gezelschapsdieren. Dit trendpanel wordt gecoördineerd door studenten en docenten van Aeres Hogeschool Dronten in samenwerking met HAS Hogeschool. 

Aanleiding voor het maken van de Pet Monitor is het ontbreken van eenduidige, goed onderbouwde gegevens. Trendpanel Gezelschapsdieren wil samen met het bedrijfsleven, opleidingsinstituten en brancheorganisaties betrouwbare gegevens over de huisdiersector verzamelen en verspreiden door middel van de jaarlijkse uitgave van de Pet Monitor. Hiermee willen ze een bijdrage leveren aan het professionaliseren van de sector. De Pet Monitor 2018 is samengesteld uit onderzoeken van NVG en Dibevo, digiRedo, Franka Drogt en Trendpanel Gezelschapsdieren. Bekijk de Pet Monitor via www.aereshogeschool.nl/petmonitor.