Bloemwerk Ad Bloemsierkunst voltijd

Bloemen, groen en vormgeving: jouw toekomst?!

Je houdt van het decoreren van een ruimte met bloemen en planten en je weet hoe kleur, vorm en natuurlijke materialen bijdragen aan sfeer en beleving. Jij wilt een verhaal vertellen met natuurlijk materiaal en daarmee emoties uitdrukken. In je (toekomstige) baan wil je anderen raken en enthousiast maken.

Aeres Hogeschool heeft voor jou 2 passende hbo-studies die je op weg helpen om dit mogelijk te maken. Bij beide studies sta je middenin de praktijk en loop je veel stage.

  • De voltijdstudies zijn er voor studenten met én zonder ervaring in de bloemenwereld.
  • Bij de deeltijdstudies is een relevante vooropleiding en werkervaring nodig.
Bloemsierkunst pioenroos
Bloemsierkunst hoog niveau bol
Bloemsierkunst_hoog_niveau_2
Ad Bloemsierkunst schalen op elkaar gestapeld
Bloemsierkunst hoog niveau gras gevlochten

Docent en kennismanager Bloemsierkunst

Cover B VT Docent Bloemsierkunst

hbo bachelor

Met deze vierjarige hbo-studie werk je creatief op hoog niveau en je deelt jouw kennis om andere mensen op te leiden, te adviseren en te inspireren. Bijvoorbeeld als docent bloem/styling/design, als redacteur bij een vakblad of als adviseur in de branche. Lees meer op de studiepagina’s:

Bloemsierkunst

Bloemwerk Ad Bloemsierkunst deeltijd

hbo associate degree

Met deze tweejarige hbo-studie word je een professional die styling, materiaalgebruik en ondernemerschap naar een hoger niveau brengt. Je leert hoe je met ontwerp moet inspelen op de wensen van een klant. Jouw toekomstige beroep? Bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer in de bloemenbranche, vakdemonstrateur of productontwikkelaar. Lees meer op de studiepagina’s: