Student en praktijk(gericht)onderzoek doen

Ben je student, bachelor of master, en wil je je onderzoekende houding verder ontwikkelen, blik verruimen meer weten over praktijkonderzoek of in een onderzoek meedoen in Wageningen?

• Kijk dan eens bij het werkplekbureau voor onderzoeksopdrachten of -projecten die je in het kader van je studie kunt doen, aansluitend bij je BS'en of thema.
  • Ga met je eigen onderzoeksidee of vraag eens naar een lector of docent-onderzoeker.
  • Neem deel aan lezingen, studium generales en masterclasses die in de agenda van Aeres Hogeschool Wageningen, Dronten of Almere zijn aangekondigd.

Het biedt je de mogelijkheid om de opgedane theoretische kennis direct toe te passen in de praktijk.

Iets voor jou?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onderzoek.hogeschool.wageningen@aeres.nl.