Studeren in het buitenland

Stage lopen in Portugal? Een jaar studeren in Amerika? Een studie of stage in het buitenland verbreedt je horizon en is bijzonder leerzaam. Je leert bijvoorbeeld meer over culturele en klimatologische verschillen. Deze hebben een interessant effect op werk- en handelswijzen in de agrarische sector. Bureau Buitenland begeleidt ambitieuze studenten in hun zoektocht naar internationale studies en stages. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden toegelicht:

 

Studeren in het buitenland

Bureau Buitenland heeft goede connecties met agrarische hogescholen door heel Europa. Zo kun je via hen terecht in Frankrijk, Duitsland, Finland, Groot-Brittannië, Portugal, Polen en Hongarije.

 

Stage lopen in het buitenland

Een stage in het buitenland is een interessante aanvulling op je cv. Maar ook op persoonlijk vlak levert het veel op: je leert om te gaan met verschillende mensen, situaties en werkwijzen.

 

Double degree

Wil je nóg meer? Kies dan voor het Double Degree. Tijdens de studie International Food Business verdiep je je in de voedingsindustrie van Europa en Noord-Amerika. Na het afstuderen weet je wat er speelt op beide continenten. Daarom krijg je een dubbel diploma dat internationaal erkend is, oftewel een Double Degree. Hiermee wordt jouw expertise over de Europese én Noord-Amerikaanse markt direct inzichtelijk voor potentiële werkgevers.

 

Internationale lessen

Speciaal voor studenten die wel geïnteresseerd zijn in internationale contacten, maar zelf niet naar het buitenland willen of kunnen is er het internationale lesaanbod.

Zoek jij informatie over internationale beurzen? Kijk dan bij Erasmus+ en/of Het Holland Scholarship.

 

Contact

Wil je meer algemene informatie over de mogelijkheden voor een studie, stage of onderzoek in het buitenland en ervaringen van anderen? Neem dan contact op met het bureau buitenland