Samenwerken met faculteit Dronten

Samen bereik je meer. Daarom koesteren we de samenwerking met het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheden binnen specifieke thema’s en vraagstukken. We richten daarvoor samenwerkingsverbanden in die van essentieel belang zijn voor de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek waarin we een betrouwbare partner zijn voor de beroepspraktijk.

De onderzoeksopdrachten komen veelal tot stand in opdracht van of in samenwerking met het bedrijfsleven. We werken samen met een grote groep organisaties. Bedrijven binnen de sector, maar ook daarbuiten. Zo kunnen de verschillende deelnemers, die met dezelfde kernthema's bezig zijn, elkaar versterken. Het uitwisselen van informatie is hierin essentieel.

Samenwerkingsverbanden

We participeren in de volgende samenwerkingsverbanden:

  • Dynamiek in de Landbouw
  • De OndernemersAcademie
  • Kenniscoalitie Biobased Economy
  • Poulty Expertise Centre
  • Centrum voor Innovatief Vakmanschap Agri & Food

Regionale partners

Op regionaal niveau werken we intensief samen met de Regio Zwolle, Gemeente Dronten, Gemeente Hardenberg, Kennispoort Regio Zwolle, het Agrofood Cluster en met de Provincie Flevoland.

 

Ook samenwerken?

We werken samen met een steeds groter wordende groep organisaties. Aeres Hogeschool Dronten kijkt uit naar meer intensieve samenwerkingsverbanden. U ook? Neem dan contact op met Corné Kocks via 088-0205849 of c.kocks@aeres.nl.