Meeloopdagen Almere

Als je bezig bent met jouw studiekeuze en twijfel je tussen verschillende studies of wil jij bevestiging of een studie bij jou past? Dan is het goed om een dagje mee te lopen met onze huidige studenten. Zo'n dag geeft je een goed beeld van hoe de lessen eruit zien en krijg je antwoord op de vragen die jou helpen de knoop door te hakken om voor de juiste opleiding te kiezen. Je krijgt een goed totaalbeeld van de studie en van de school.

Omdat onze studenten de school en de studies het beste kennen, organiseren zij de meeloopdagen. Na je aanmelding zoekt een student van de betreffende studie contact met jou om een dag in te plannen.

Vragen?

Heb je vragen over meeloopdagen? Neem dan contact op met Mascha Langevoort via of m.langevoort@aeres.nl.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Dat kan via onderstaand formulier! Let op: vink bij de interesses alleen de opleiding aan, waarbij je een dag wil meelopen. De meeloopdag wordt aangeboden bij de voltijdopleidingen. Geef het correcte email-adres en telefoonnummer door, zodat onze studenten makkelijk contact met je op kunnen nemen om een afspraak in te plannen. Helaas is het niet mogelijk om een vriend of vriendin mee te nemen naar de meeloopdag. Begeleiders/vrienden kunnen alleen mee naar een open dag.