Studeren in Almere

Almere is de jongste stad van Nederland. Nog maar 35 jaar oud en al 195.000 inwoners. Almere heeft geen jarenlange traditie als studentenstad, maar dat maakt studeren in Almere juist zo uitdagend. Almere is nog aan het groeien, net als jij! Het onderwijs is kleinschalig en persoonlijk. Almere Centrum is jouw campus met een fantastische bibliotheek, veel uitgaansgelegenheden, ruime winkels en gezellige studentenwoningen. Almere is een stad met lef. Kom eens langs en we laten je alles zien!

Op Student in Almere kun je alles vinden wat met Almere als studentenstad te maken heeft. Woningen, uitgaan, toptenten, kortingsacties, etc. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief, zodat je overal van op de hoogte bent.

Je kunt ook onze ambassadeurs volgen in hun dagelijks leven op Facebook. Kijk hiervoor op StudentInAlmere.

Meer informatie over studeren in Almere: