Online open dag Dronten

Date

Omdat onze 'gewone' open dagen door de omstandigheden niet door kunnen gaan, organiseren wij ook dit najaar weer een online open dag! Tijdens een online open dag kun je chatten met docenten en studenten, voorlichtingspresentaties volgen en video's van ons gebouw bekijken.

Bezoek de online open dag!

Ben je geïnteresseerd in een voltijdopleiding bij Aeres Hogeschool Dronten? Meld je dan aan voor onze online open dag op donderdag 12 november. Tijdens deze online open dag kun je voorlichtingsvideo's bekijken van docenten en studenten, je vragen stellen in de chat en krijg je een impressie van ons gebouw!

Meld je hieronder aan en je ontvangt van ons een link naar de website waar je op 12 november de hele dag video's en presentaties kunt bekijken. Van 15.30 - 16.30 uur & van 18.30 - 19.30 uur heb je op deze site de mogelijkheid om te chatten met docenten en studenten.

Studenten Aeres Hogeschool Dronten
hbo studie Tuinbouw en akkerbouw tuin en akkerbouw Aeres Hogeschool Dronten