Aeres Hogeschool Wageningen

Online open dag Wageningen

Date

Omdat onze 'gewone' open dagen niet door kunnen gaan, organiseren wij ook dit najaar weer een online open dag! Tijdens een online open dag kun je chatten met docenten en studenten, voorlichtingspresentaties volgen en video's van ons gebouw bekijken.

Meld je aan en je ontvangt van ons een link naar de website waar je op 7 november de hele dag video's en presentaties kunt bekijken. Van 10.00 - 14.00 uur heb je op deze site de mogelijkheid om te chatten met docenten en studenten.

Online open dag voor voltijdopleidingen

Ben jij geïnteresseerd in een voltijdopleiding bij Aeres Hogeschool Wageningen? Hieronder kun je je aanmelden voor onze online voltijd open dag.

Online open dag voor deeltijdopleidingen

Ben je geïnteresseerd in een deeltijd opleiding bij Aeres Hogeschool Wageningen? Via onderstaande link kun je je aanmelden voor onze online deeltijd open dag.

Studenten op trap
Studenten buiten zittend met hond
Studenten binnen overleg bij krijtbord
Studenten bij receptie