Studenten buiten rooftop ontdekdak Aeres Hogeschool Almere

Online open dag Almere

Date

Omdat onze 'gewone' open dagen niet door kunnen gaan, organiseren wij ook dit najaar weer een online open dag! Tijdens een online open dag kun je chatten met docenten en studenten, voorlichtingspresentaties volgen en video's van ons gebouw bekijken.

Bezoek de online open dag!

Ben je geïnteresseerd in een opleiding bij Aeres Hogeschool Almere? Meld je dan aan voor onze online open dag op donderdag 29 oktober. Tijdens deze online open dag kun je voorlichtingsvideo's bekijken van docenten en studenten, je vragen stellen in de chat en krijg je een impressie van ons gebouw!

Meld je hieronder aan en je ontvangt van ons een link naar de website waar je op 29 oktober de hele dag video's en presentaties kunt bekijken. Van 16.30 - 18.30 uur heb je op deze site de mogelijkheid om te chatten met docenten en studenten.

Aeres Hogeschool Almere
Two students outside of Aeres University of Applied Sciences Almere